28 Haz 2011

“KOMBİNE KART DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Yönetim Kurulu üyeleri Yılmaz Büyükaydın ve Recep Denizer’i makamında kabul etti.



Trabzonspor’a her zaman destek vermeye hazır olduğunu belirten Vali Kızılcık, önceki sezonlar olduğu gibi bu sezonda Trabzonspor’a kombine kart desteğinin devam edeceğini ifade etti.


Trabzonspor’un aldığı başarılar ile Türkiye’nin önemli kulüpleri arasında yer aldığını ifade eden Vali Kızılcık, bu sene Trabzonspor’un gösterdiği başarılı sonuçlardan ötürü yöneticileri kutladı.


Yöneticilerle sohbet eden Vali Kızılcık, yeni sezonda da Trabzonspor’dan aynı performansı beklediğini ifade etti.


Türkiye’nin ve Dünyanın birçok yerinde Trabzonsporlu taraftarlar olduğunu ve Trabzonspor’un başarısının çok önemli olduğunu kaydeden Vali Kızılcık,


“Bordo-mavili kulübün elde ettiği başarılar tüm camiayı çok mutlu ediyor. Toplumun mutluluğu biz yöneticileri de mutlu ediyor, adeta işimizi kolaylaştırıyor” dedi.


Vali Kızılcık, Valilik olarak her zaman Trabzonspor’un yanında olduklarını, bundan sonrada her konuda olduğu gibi kombine kart konusunda sonuna kadar destek vereceklerini ifade etti.


Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’da Vali Kızılcık’a Trabzonspor’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. (VB)

THA-28.06.2011

Hiç yorum yok: