17 Haz 2011

'MAVİ KARADENİZ' GEMİSİ, TRABZON’DA MAVİ TURLARA BAŞLADI


Trabzon Belediyesine ait 750 yolcu kapasiteli ‘Mavi Karadeniz’ Gemisiyle Karadeniz sahil turları (MAVİ TUR) başladı.


Mavi Karadeniz Gemisi mavi turlarına başladı. Yerli ve yabancı turistler ile Trabzonlu vatandaşların kenti denizden seyredebilmelerine imkân sağlamak amacıyla yapılan mavi turlar; hafta içi saat 18.00'de başlarken; hafta sonları ise saat 15.00 ve 18.00 olmak üzere iki tur olarak düzenleniyor.


Trabzon Belediyesi'nin 750 kişilik Mavi Karadeniz Gemisi ile yaklaşık iki saat süren turlara katılma isteyen vatandaşlar biletlerini Mavi Karadeniz gemisinin kalkış yapacağı Faroz Balıkçı Limanı'ndaki bilet satış yerinden temin edebilirler.

Mavi Turlara katılmak isteyen vatandaşlar Belediye Meclisi'nin aldığı karar gereğince siviller: 5 TL ve 65 yaş üstü vatandaşlar ve öğrenciler: 2.5 TL ödeyerek, Mavi Turlardan yararlanabilecek. 0-6 yaş çocuklardan ise herhangi bir ücret talep edilmeyecek.




Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu vatandaşlar ile yerli ve yabancı turistlerin Trabzon'u denizden seyretmeleri ve soluklanmaları amacıyla aldıkları 750 kişilik Mavi Karadeniz Gemisi'nin, Mavi Tur'lara başladığını belirterek,

"Havaların uygun olması durumunda hafta içi bir hafta sonları ise ikişer Mavi Tur düzenliyoruz. Gelen talepler doğrultusunda ek turlar da koyabiliriz. Her şeyin en güzeline layık olan vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: www.trabzon.bel.tr-17 Haziran 2011 Cuma

Hiç yorum yok: