27 Nis 2011

12 HAZİRAN SEÇİMLERİ İÇİN GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALINIYOR


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın başkanlığında siyasi parti temsilcileri ile birlikte Valilik B Toplantı Salonu’nda Seçim Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi.



Seçim Güvenliği Toplantısı’na Vali Kızılcık’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Aziz Mercan, Jandarma Alay Komutanı Albay Dursun Ertuğrul, Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Trabzon’da seçime girecek siyasi partilerin il başkanları ve bağımsız milletvekili adayları katıldı.



24. dönem milletvekilliği genel seçimlerinin huzur ve barış içerisinde geçeceğine inandığını ifade eden Vali Kızılcık,


“Önümüzde Türkiye Büyük Millet Meclisi 24. dönem milletvekili seçimleri var. Bu seçimlerin zaten huzur ve güven içerisinde devam ediyor. Aynı şekilde devam edeceğini biliyor ve görüyoruz.


Parlamentomuzdan geçen 298 sayılı kanunda bazı temel değişiklikler oldu. Şuan hem o konuda bilgi paylaşmak hem de sizlerin bu konuda beklentileri nelerdir, onları görüşmek için buradayız. Bu konu Sayın İçişleri Bakanımızın bölge il ziyaretinde dile getirdiği konulardan da bir tanesiydi. Biz bu anlamda sizlerle birlikte olmayı arzu ettik. Size seçim süreciyle ilgili kısa bir bilgilendirme yapacağız.


Bu sürecin başta Trabzon’umuz, ülkemiz ve demokrasimizin daha da güçlenmesine vesile olacağına inancımı ifade etmek istiyorum” dedi.
 (VB – 26.04.2011 Salı)

Hiç yorum yok: