29 Nis 2011

‘GÖNÜL KÖPRÜSÜ’ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERDEN VALİ’YE ZİYARET


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Gönül Köprüsü Projesi kapsamına Manisa ve Kayseri illerinden Trabzon’a gelen öğrenci ve öğretmenleri makamında kabul etti.



Vali Kızılcık, Gönül Köprüsü Projesi’nin öğrencilerin ufkunu açması yönünden önemli bir proje olduğunu dile getirdi.



Öğrencilerin üniversite seçimlerinde proje kapsamında ziyaret ettikleri şehirlerin tercihlerinde önemli bir tutacağını belirten Vali Kızılcık,


“Bu proje sayesinde belki de ilerleyen yaşlarda görebileceğiniz yerlere genç yaşta görme fırsatı buluyorsunuz. İlimizin aynı zamanda çok köklü bir üniversitesi vardır. Belki Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde eğitim görürsünüz. Bunlar hep sizlerin ufkunu ve vizyonunuzu açmanızı sağlayan fırsatlardır. Hayatınızı yönlendirmede ve meslek seçiminde bu edindiğimiz izlenimlerinde etkisi olacaktır. Ümit ediyorum bu projeler kapsamında daha çok insanlar tanır ve daha çok yerler görürsünüz. Bu anlamda Gönül Köprüsü Projesi benimde çok beğendiğim projelerden bir tanesidir” dedi.



Manisa ve Kayseri’den gelen öğrenciler Vali Kızılcık’a çiçek verirken, Vali Kızılcık’ta öğrencilere Trabzon’u tanıtan hediyeler verdi. (VB– 28.04.2011 Perşembe)

Hiç yorum yok: