27 Nis 2011

“DEVLETİN GÜLER YÜZÜ OLMALIYIZ”


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Trabzon merkez ve ilçe vatandaşlarını evlerinde ziyaret ediyor.



Sosyal etkinlik kapsamında Trabzon merkez ve ilçelerini ziyaret eden Bayan Kızılcık, bu kez Maçka ilçesine bağlı İncesu Köyü’ne ziyarette bulundu.


Bayan Kızılcık, vatandaşların kendilerine çok sıcak ilgi gösterdiğini belirterek, ''Çat kapı yapıp vatandaşlarımıza misafir oluyoruz. Birlikte yemek yiyoruz ve sobanın başında oturup sohbet ediyoruz. Onlar da biz de bu durumdan büyük mutluluk duyuyoruz. Zira bazı vatandaşlarımız bizi görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar'' dedi.



Ziyaretlerden son derece memnun olduğunu ifade eden Bayan Kızılcık, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:


“Devletin şefkatli, merhametli, adaletli, gülümseyen yüzü, sıcak eli olmaya çalışıyoruz. Biz bu şekilde devlet millet kaynaşmasını daha ileri noktalara taşıyabiliriz. Bizler vatandaşlarımızın evlerine devletimizin şefkatini, merhametini, kucaklayıcılığını göstermek için gidiyoruz. Her gece sokaklara çıkıp kış günlerinde nerede baca tütmüyor. Akşam saatlerinde kimin mutfağının ışığı yanmıyor. Sabah saatlerinde okula giden hangi çocuğun montu yok, ayakkabısı yok. Bunu tespit edip, gereğini yapmaya çalışıyoruz” dedi.



Evlerine misafir olup kendilerine devletin sıcaklığını hissettirdiği için Bayan Kızılcık’a teşekkür eden vatandaşlar ise, “Bu tür ziyaretler köyümüzü pek olmazdı. Bu ziyaret, bizim için çok önemli... Sema hanıma teşekkür ediyoruz” dediler. (VB – 26.04.2011)

Hiç yorum yok: