9 Nis 2011

TRABZON ‘KUZEY TV’ YÖNETİCİSİ SERKAN YOLDAŞ, AMCASINI KAYBETTİ

KUZEY TV Yöneticisi: Serkan YOLDAŞ - FOTO: Muhammet YAVRUOĞLU

Trabzon 'KUZEY TV' Yöneticisi Serkan Yoldaş’ın amcası emekli veznedar Yaşar Yoldaş Hakk’ın rahmetine kavuştu.


Trabzon ‘Kuzey TV’ Yöneticisi Serkan Yoldaş’ın amcası ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü eski Personel Müdürlerinden Asiye (Mumcu) Yoldaş’ın eşi, Gazipaşa Mahallesi eski sakinlerinden Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü emekli veznedarları Yaşar Yoldaş, bugün (08.04.2011 Cuma Günü) Saat 10.00’da yakalandığı amansız hastalık; kanser rahatsızlığından yaşamını yitirdi.

Merhum Yaşar Yoldaş’ın cenazesi yarın (09.04.2011 Cumartesi Günü) Trabzon Taksim Meydanındaki İskenderpaşa Camii’nde, öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığına defnedilecektir.

Ciddiyeti ve ağırbaşlılığı ile tanınan Yaşar Yoldaş; uzun süre Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğünde Yurt Müdür vekilliği ve Trabzon Vakıflar Saymanlık Müdürlüğünde veznedarlık yapmıştı.

Trabzon Gazipaşa Mahallesinde yetişen Yoldaş, Trabzon karma Ortaokulunda (Şimdiki Cudibey İ.Ö.O), Trabzon Ticaret Lisesinde okumuştu. Bir süre Cumhuriyet Mahallesinde oturduktan sonra Akçaabat Yıldızlı Beldesine yerleşmişti.

Merhum Yaşar Yoldaş; yaklaşık 6 ay önce yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle tedavi görmeye başlamıştı. Yoldaş; evli olup ve biri erkek, biri kız olmak üzere 2 çocuk babasıydı.

Merhum Yaşar Yoldaş’a Allah’tan rahmet ve eş, dost, akraba ve sevenlerine ve kederli ailesine sabırlar dileriz.

TRABZON HABER AJANSI – 08.04.2011 Cuma

Hiç yorum yok: