28 Nis 2011

TRABZON JANDARMA GÖZ AÇTIRMIYOR

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince çok sayıda uyuşturucu madde satıcısı üzerinde uyuşturucu madde ve silah yakalandı.


Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde;


Trabzon İli Merkez, Akçaabat ve Çarşıbaşı ilçeleri ile birlikte Samsun ili Çarşamba ve Terme ilçeleri bağlantılı uyuşturucu madde kaçakçılığı suçunu işledikleri tespit edilen suç örgütüne yönelik şüphelileri suç unsurları ile birlikte ele geçirilmesi maksadıyla 21 Nisan 2011 günü saat 07.00 sıralarında (20) şüpheliye ait (26) iş ve ev adresine eş zamanlı aranma faaliyeti icra edildi.


İcra edilen arama faaliyetlerinde A.H., E.F., K.H., M.Ş., D.Ş., C.A., V.A., M.K., S.T., A.B., C.B., E.C., K.C., İ.F., E.G., Ö.B., E.K., H.K., M.E., S.Ş. isimli (20) şüpheliden (19) u yakalanarak gözaltına alınmıştır. Bu şüphelilerle birlikte toplam, (2680) gram esrar maddesi (4) adet ruhsatsız av tüfeği, (2) adet ruhsatsız tabanca, (2) adet sustalı bıçak, (2) adet tabanca şarjörü, (17) adet 9 mm çapında tabanca fişeği, (21) adet cep telefonu ve (23) adet sim kart ele geçirildi.


Ele geçirilen malzemelerle birlikte adli makamlara sevk edilen (19) şüpheliden (13)’ü sevk edildikleri mahkemece tutuklanmış, (1) şüpheli hakkında yakalanması amacıyla yakalama kararı çıkarıldı.

Hiç yorum yok: