5 Nis 2011

İL GENEL MECLİSİ’NE YENİ ÜYE


Trabzon İl Genel Meclisi üyesi iken, CHP’den milletvekili aday adayı olup görevinden istifa eden Sedat Gözaçan’ın yerine CHP kontenjanından yedek üyesi Ali Rıza Sezgin, meclisin asil üyesi olarak göreve başladı.


Trabzon İl Genel Meclisinde iki dönemden bu yana görev yapan CHP’nin Beşikdüzü meclis üyesi Sedat Gözaçan’ın milletvekili aday adaylığı nedeniyle istifasının ardından yeni üye görevine başladı.


Gözaçan’ın yerine gelen meclis üyesi Ali Rıza Sezgin, Nisan ayı oturumlarına katılarak, ilk görev sorumluluğunu da üstlendi.


Son yerel seçimlerde yasa gereği CHP’nin yedek üyesi olarak seçilen Sezgin, Beşikdüzü Esnafa ve Sanatkârlar Odasında da yönetim kurulu üyeliği yapıyor.


Meclis Başkanı Haydar Revi, görevine yeni başlayan Sezgin’e meclisin işleyişi ve kuralları hakkında bilgi verdikten sonra; “Sayın Sezgin’in meclis çalışmalarına çok ciddi katkı vereceğine inanıyorum” dedi.


Beşikdüzü’nün yeni meclis üyesi Ali Rıza Sezgin de, kısa dönemde meclis çalışmalarını gözlemleyeceğini ve aktif olarak sorumluluk yükleneceğini ifade etti.


Sezgin, Sedat Gözaçan’dan takip edilmesi gereken korular ile sorunlar hakkında geniş bir bilgi edindiğini ifade ederek; “Konu ile ilgili olarak yabancılık çekmeyeceğime inanıyorum” dedi.


HABER – FOTO: Erdoğan TAFLAN - 05.04.2011 Salı

Hiç yorum yok: