5 Nis 2011

“EMNİYET TEŞKİLATI HUZURUMUZUN GÜVENCESİDİR”


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 166. yıl dönümü münasebetiyle Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Polis Okulu Müdürü Şaban Kutlu ve müdür yardımcılarını makamında kabul etti.



Vali Kızılcık, toplumun huzur ve güveninin teminatı olan Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 166. yılını kutlamanın sevincini yaşadıklarını söyledi.


Emniyet Teşkilatının suçun önlenmesi ve suçlunun yakalanması kapsamında giderek güçlendiğini görmenin mutluluğu içerisinde olduklarını kaydeden Vali Kızılcık; “Gerçekten gelişen dünyamızda güvenlik teşkilatımızın güçlenmesi, toplumsal huzur ve barış açısından her geçen gün daha da önem arz etmektedir. Polis Teşkilatımızda modern teknikleri kullanarak, delilden suçluya gitme anlayışının güçlendiğini görüyoruz” şeklinde konuştu.



Emniyet mensuplarını çalışmalarında gösterdikleri fedakarlıktan dolayı tebrik eden Vali Kızılcık, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:


“Emniyet Teşkilatımızın, Cumhuriyetten daha eski bir geçmişe dayanmasının verdiği güçle ve güvenle 21. yüzyıla daha güvenle bakmanın huzurunu yaşıyoruz. Fedakar ve cefakar çalışmalarınızdan dolayı sizlerin nezdinde tüm Emniyet Teşkilatı çalışanlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum.”


Emniyet Müdürü Feridun Boz, Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 166. yıl dönümü kapsamında hazırlanan plaketi Vali Kızılcık’a takdim etti. (VB – 05.04.2011 Salı)

Hiç yorum yok: