3 Nis 2011

CHP’DE BÜYÜK YARIŞ


CHP’de nefes kesen yarış! 15 CHP milletvekili aday adayları arasında bugün karar günü!



Genel Merkez tarafından birinci sıra kontenjana ayrılan Trabzon’da diğer 5 milletvekili adayı için 15 kişi sandıkta ter döküyor. Trabzon 19 Mayıs Kapalı Spor Salonundaki olan ön seçimde 6 bin 866 parti üyesi oy kullanmaya başladı.


Cumhuriyet Halk Partisinde milletvekili aday adayları bugün sandığa gidiyor. Genel Merkez tarafından birinci sıra kontenjana ayrılan Trabzon’da diğer 5 milletvekili adaylığı için 15 kişi sandıkta ter dökmeye başladı. 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda yapılacak seçime üyelerin katılımı ile gerçekleşecek. Bugün (Pazar Günü) saat 08.00-17.00 saatleri arasında başlayan seçimde merkez ilçede 2 bin 426, diğer ilçelerde kurulacak sandıklarda ise 4 bin 440 olmak üzere toplam 6 bin 866 parti üyesi oy kullanacak. Bir üye en az 3, en fazla 5 adaya oy kullanabilecek. 3 oydan az, 5 oydan fazla kullanılacak oy pusulası geçersiz sayılacak. Seçim sonunda en fazla oy alan 5 aday CHP’nin Trabzon’daki kontenjan adayı hariç, 2,3,4,5 ve 6.sıra milletvekili adaylar olacaktır.


CHP Genel Merkezinin Trabzon’a ayırdığı birinci sıra kontenjanının Genel Başkan Yardımcısı eski Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu’na kullanacağı ifade ediliyor.


CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan ise partinin son derece hareketli olduğunu belirterek, "Muhteşem bir atmosfer içerisindeyiz. Bugünkü yarış CHP’nin büyümesi adına yapılacak olan bir yarıştır. Biz herkese eşit uzaklıktayız. Sonuçta kazanan CHP olacaktır. Sandıktan çıkacak olan sonuç herkesin içine sindireceği bir netice olacaktır. CHP üyeleri çok akılı bilgili donanımlı insanlardır. Parti için en iyi sonucu alacağız. Verecekleri karar en güzel karar olacaktır" dedi.


Trabzon’da bugün yapılmakta olan ÖN SEÇİM’de yarışacak olan aday adayları şunlar:


Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu,
Ali Türen Öztürk,
Mehmet Kocabaş,
Murat Özçilingir,
Nurcan Göç,
Haluk Peşken,
Sedat Gözaçan,
Ahmet Kaya,
Ferda Kudunoğlu,
Osman Şahinler,
Daver Batu,
Cemil Bozbaş,
Rasim Çebi,
Güzide Uzun,
Ali Koç.


Y.Kaynak: www.takagazete.com - 03.04.2011 09:23:10

Hiç yorum yok: