16 Nis 2011

AK PARTİ ADAYLARI TANITILDI


AK Parti Trabzon İl Danışma toplantısı Novotel Trabzon'da gerçekleşti.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayları da bugünkü il danışma toplantısında tanıtılacak. Adaylar Salona gelmeye başladı. Aday adayı olup da genel merkez tarafından aday gösterilmeyen aday adayları da toplantı salonunda...



Toplantı yapıldı.
Önce Saygı duruşunda bulunuldu ve hep birlikte İstiklal Marşı söylendi
Ak Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar uzun bir açılış konuşması yaptı.



“Ak parti Trabzon İl Danışma toplantısına hoş geldiniz. 23-24. Dönem boyunca Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde tüm teşkilatım adına emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

12Haziran’da yapılacak genel seçimler için güzel bir aday adaylığı dönemi geçirdik. Arkadaşlarımız partimize bir ivme kazandırdı. Genel başkanımızın aday göstermemesi üzerine sizleri burada gördüğüm için çok mutluyum. Teşekkür ediyorum.

Temayülde tüzüğümüz açıkça ifade ediyordu. Ak Parti’de parti için demokrasi mevcuttur. Teşkilatların gönlünü feth ederek birinci olan da sonuncu olanda genel merkez için önemlidir. 24. Dönemde yüce meclisin çok daha kaliteli olması için gayret gösterildi. Bu gayretle 6 milletvekili adayımızı seçmiş bulunmaktayız. Teşkilatımıza ve milletimize güvenimiz tamdır. AK Parti’yi yıkmayı hedefleyen anlayışları yıkmıştır.

Milletvekili adaylarımızı basının karşısına çıkarıyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Biz Türkiye’yi muhasır medeniyetler üzerine çıkaracağız. 2023’te dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmeyi hedefliyoruz.

Parti olarak 1 milletvekili çıkarma derdinde değiliz. Biz 6 milletvekili çıkaracağız diyen tek parti. Herkes 1’i çıkarmanın derdinde. Herkes 9 yıl önce AK Parti’yi kabullendi: geleceğim ak olsun dedi. Hatırlayınız DSP bu ülkede hükümet kurmuştu. Bu halk milletvekilini, bakanını, başkanını da verdiği düşük oyla darmadağın etti. Biz böyle olacağını düşünmüyoruz. Biz bu emanete hiçbir zaman ihanet etmedik. Öyle de devam edecek.

8 yıl önce Artvin’de kızaklarla hasta taşınıyordu. Şimdi Çaykara’nın tepesine helikopter gönderebiliriz. Bakın nerelere geldik. Ulaşımda turizmde hastanelerde 1 numara olduk. En büyük 15. Ekonomi olduk. Hastane kuyruklarında beklediğiniz zamanları unuttuk mu?

Depremlerde şahibeli dönemleri o politikacıları biz unuttuk mu? Unutmadık. Öyleyse neden varım diyorsunuz. Kimleri milletvekili yapmak istiyorsunuz. Aklanmamış insanları mı. Biz milletimiz sağ duyusuna inanıyoruz. Biz çıraklık döneminde bunları yaptık. Kalfalık döneminde de iyiyiz. Şimdi ustalık dönemine geçiyoruz.

Benim TOKİ başkanımın neler yaptığını herkes biliyor. Benim sayın Faruk Özak Yunanistan’ın getiremediği Olimpiyatları Türkiye’ye getiriyor. Tüm dünya Sayın Erdöl’ün yanına gelip bize ders verin diyor. Akçaabat Devlet hastanesi yol üzerinde dikkat çekiyor. Aynı şekilde Kaşüstündeki hastanede öyle. Şimdi muhalefet hastalanıp vip odalarda yatacaklarını düşünmüyorlar. Bakın Trabzon’da Türkiye’nin ilk olimpiyat bayrağı dalgalanıyor.

Makine mühendisliği uzmanı Turgut Özal’la çalışmış Aydın Bıyıklıoğlu hocamız var.

Çocukluğundan beri terbiyeyle yetişmiş Göz doktoru Yunus Beye de hayırlı olsun diliyorum.

Dünyanın en iyi 10. Ekonomisi olabilmemiz için ve Ak bir kapı açabilmemiz için, bütün sünyamız için hem adaylarımıza hem teşkilatlarımıza başarılar diliyorum. İçimizden biri olan Salih Cora’yı da tebrik ediyorum. Genç yaşına rağmen 40 yıllık politikacı gibi...

2002’de beni de tanımıyordunuz ama hizmetler göz önünde. Başbakanımızın listeye yazdığı her insan önemlidir. Şüphe etmeyiniz.

Umuyorum ki 6-0 olarak mecliste bizi temsil edecekler” dedi.

HABER-FOTOĞRAFLAR: www.haber61.net -14 Nisan 2011

Hiç yorum yok: